مراقبت در خانه

بسیاری از بیماران از مراقبت و خدمات کلینیک مراقبت از انواع زخم در منزل بهره مند میشوند. بیش از یک سوم کل پذیرش های مراقبت در منزل مربوط به انواع زخم است و مراقبت از زخم در منزل به یکی و مهارت های خدمات مراقبت در منزل تبدیل شده است.

با توجه به پیچیدگی مراقبت از زخم و عوامل متعددی که بر بهبودی تأثیر میگذارند، مراقبت از زخم در خانه یک چالش است. برخی از بیماران دارای بیماری های مزمن مانند دیابت که مبتلا به زخم هستند به راحتی بهبود نمییابند.

در موارد دیگر، بیمار یا مراقب قادر به تعویض پانسمان نیست. اینجاست که درمانگران زخم وارد میشوند.

نیازهای ویژه بیماران مراقبت در منزل

مانند سایر بیماران در طول دوره مراقبت، بیماران زخمی که در منزل مراقبت میشوند، نیاز به ارزیابی دقیق دارند، همچنین اسناد مربوط به اطلاعات وضعیت زخم و برنامه های درمانی بیمار باید تشکیل شود.

البته، برنامه مراقبت در خانه باید مربوط به شرایط کلی بیمار باشد، نه فقط “زخم”. باید نیازهای بیمار برای تسریع در بهبودی مانند نیازهای جسمی و روحی و همچنین برنامه تغذیه ای مناسب در نظر گرفته شود.

عوامل دیگری که بر استراتژی های مراقبت از زخم تأثیر میگذارد؛ شامل ویژگی های زخم، سیستمهای حمایتی بیمار از جمله خانواده و نوع بیمه درمانی هستند.پ

 

مقاله پیشنهادی: انواع پانسمان زخم

نقش  درمانگران زخم

نقش درمانگران زخم در مراقبت در منزل شامل ارائه خدمات تخصصی بالینی، کار با سایر اعضای تیم مراقبت های بهداشتی و ارائه آموزش است.

مراقبتهای تخصصی بالینی درمانگران زخم در مورد مراقبت از انواع زخم بوده و موجب ایجاد اطمینان از ارائه بالاترین کیفیت مراقبت است. این تخصص کمک می کند تا نیاز به بستری مجدد در بیمارستان برای عوارض مربوط به زخم کاهش یابد.

دانش بالای درمانگران زخم در زمینه شناخت انواع روشها و موارد درمانی موجب فراهم شدن درمانی مقرون به صرفه و مبتنی بر شواهد خواهد بود.

درمانگران زخم به عنوان وکیل بیمار، موجب ایجاد هماهنگی بین تیم درمانی برای کمک به بیمار در رسیدن به اهداف درمانی خود میشوند. برقراری ارتباط موثر با ارائه دهندگان مراقبت های اولیه بیمار برای ارائه بهترین مراقبت از زخم مبتنی بر تحقیق ضروری است.

درمانگر زخم و خانواده

درمانگران زخم به بیماران و اعضای خانواده در مورد ترمیم زخم، کاربردهای پانسمان و سایر مداخلات آموزش میدهند.

آموزش خانواده ها به آنها این امکان را میدهد که در مراقبت از بیمار مشارکت داشته باشند و به بهبودی سریعتر بیمار کمک کنند. همچنین این آموزشها موجب میشود که خانواده و بیمار از عوامل ایجاد زخمها اطلاع یابند و در پیشگیری موثر از ایجاد مجدد زخمها مشارکت نمایند.

مقاله پیشنهادی: درمان زخم بدون بخیه

 

چالش های مراقبت در منزل

از آنجا که درمانگر باید به منزل بیمار مراجعه نماید، دوری مسیر و نیز عدم امکان تعویض لباس مخصوص، عدم دسترسی به امکانات کافی و همچنین محدودیتهای انجام اقدامات پیشرفته درمانی در منزل از چالشهای این حوزه است.

انتخاب پانسمان زخم مناسب شاید بزرگترین چالش در مراقبت از زخم در منزل باشد، این موضوع نه تنها شامل انتخاب مناسب موارد خاص زخم بلکه شامل ملاحظات مالی و کاربردی متناسب با شرایط بیمار نیز میباشد.

پانسمان ایده آل در خانه پانسمانی است که حداکثر باید یک روز در میان عوض شود. شواهد نشان می دهد تعویض پانسمان در مدتهای طولانی تر موجب بروز عوارض در بیماران می شود.

درمانگران قبل از مراجعه به منزل بیمار معمولا از روی یک چک لیست موارد زیر را بررسی می کنند:

آیا بیمار از قرار ملاقات پزشکی اطلاع دارد؟

آیا لوازم کافی در منزل بیمار وجود دارد؟

آیا دارو و پانسمان کافی است؟ در غیر این صورت ، چه کسی دارو و پانسمان لازم را فراهم می کند؟

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *