پماد برای عفونت زخم
بهترین پماد برای عفونت زخم معرفی میکنید؟ چه پمادی میتوانید برای درمان عفونت زخم مفید باشد؟ به زخمم آنتی بیوتیک بزنم؟ اینها همه سوالات بیمارانی است که با مشکلات زخم به کلینیک زخم فرسام در کرج مراجعه میکنند.
با وجود آنتی بیوتیک های سیستمیک فراوان ، چرا درمان ضد میکروبی موضعی برای زخم آلوده در نظر گرفته شود؟
عفونت ها ممکن است پیشروی کنند!
حتی اگر عفونت به بافتهای سطحی محدود شود، ممکن است باعث تاخیر در ترمیم، ترشح یا بوی بد شود. اگر چه برخی از عفونتهای زخم بدون هیچگونه درمان ضد میکروبی بهبود میابند، اما بسیاری – بخصوص در بیماران دارای نقص ایمنی یا آناتومیک – پیشرفت خواهند کرد تا بافتهای عمیق تری را درگیر کنند و به طور بالقوه باعث عفونت سیستمیک شوند.
شدت این فرآیندها تا حد زیادی وابسته به سموم و مواد زائد متابولیکی تولید شده توسط میکروارگانیسم ها بوده و به پاسخ میزبان به عفونت نیز بستگی دارد. برای هزاران سال درمانگران از ترکیبات مختلفی برای زخم های آلوده استفاده کرده اند که امروزه از برخی از آنها (مثلاً نقره و عسل) استفاده میکنیم.
استفاده موضعی پماد ها برای درمان عفونت زخم
در مقایسه با آنتی بیوتیک درمانی سیستمیک، استفاده موضعی از مزایای بالقوه بسیاری برخوردار است و همچنین معایبی نیز دارد. امروزه حتی در کشور ما پماد های درمانی مختلفی که غالبا بر پایه عسل هستند برای درمان عفونتهای سطحی زخمها تولید شده و مورد استفاده قرار میگیرند.
داروهای ضد میکروبی موضعی به طور سنتی به صورت پماد تولید میشوند و اغلب حاوی عسل هستند و برای ضایعات خشک بهتر است. فن آوری های جدید داروهای ضد میکروبی را در پانسمان های مختلف مانند آلژینات ها ، فوم ها و هیدروفایبرها قرار داده و اجازه می دهد تا در سطح زخم بصورت کنترل شده آزاد شوند.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.