درمان زخم قارچی پا

عفونت قارچی چیست؟

برای درمان زخم عفونی قارچی پا که مایکوز نیز نامیده میشود باید توجه داشت که این زخمها یک بیماری پوستی هستند که توسط قارچ ایجاد میشوند. میلیون ها گونه قارچ وجود دارد. آنها در خاک، روی گیاهان، روی سطح خانه و روی پوست شما زندگی میکنند. گاهی اوقات، ممکن است منجر به مشکلات پوستی مانند بثورات یا برجستگی شود. برای درمان زخم سریعتر این مقاله کلینیک زخم فرسام را مطالعه نمایید.

علائم عفونت قارچی

علائم عفونت قارچی شامل موارد زیر است:

  • تحریک
  • پوسته پوسته شده
  • قرمزی
  • خارش
  • تورم
  • تاول

انواع عفونت های قارچی

طبق گزارشات کلینیک زخم فرسام عفونت های قارچی پوست میتواند در هر نقطه از بدن شما اتفاق بیفتد. برخی از رایج ترین آنها عفونت های پا، کرم حلقوی و مخمر است.

پای ورزشکار

پای ورزشکار، که به آن tinea pedis نیز گفته میشود، عفونت قارچی پا است. قارچ ها در مکان های گرم و مرطوب مانند کفش، جوراب، استخر، رختکن و دوش های عمومی بهتر رشد میکنند. آنها اغلب در تابستان و در آب و هوای گرم و مرطوب یافت میشوند. زخم قارچی پا بیشتر در افرادی که کفش تنگ میپوشند، جوراب عرق کرده خود را عوض نمیکنند و از حمام و استخر عمومی استفاده میکنند، بیشتر اتفاق می افتد.

قارچ های پشت پای ورزشکار بر روی بافت مرده مو، ناخن انگشتان پا و لایه های خارجی پوست زندگی میکنند. حداقل چهار نوع قارچ میتواند باعث ایجاد عفونت شود. شایع ترین آنها Trichophyton rubrum است و درمان زخم قارچی پا هر چه زودتر باید آغاز شود.

علائم پای ورزشکار

علائم پای ورزشکاری که به کلینیک زخم فرسام مراجعه میکنند، در افراد مختلف متفاوت است. ممکن است علائم زیر وجود داشته باشد:

  • لایه لایه شدن ، ترک خوردن پوست و پوسته پوسته شدن پا
  • تاول
  • پوستی قرمز یا صدمه دیده
  • خارش
  • سوزش

انواع پای ورزشکار

این بیماری می تواند با تحریک، خشکی، خارش یا پوسته پوسته شدن پوست شروع شود. با گذشت زمان، پوست ممکن است ضخیم شده و ترک بخورد. این عفونت می تواند کل کف پا را درگیر کرده و به کناره های پا کشیده شود.
وزیکولار نادرترین نوع پای ورزشکار است. این بیماری معمولاً با شیوع ناگهانی تاول های پر از مایع، اغلب در زیر پا شروع میشود. همچنین می توانند بین انگشتان پا، روی پاشنه پا یا بالای پا ظاهر شوند.

تشخیص پای ورزشکار

تمام خارش و پوسته پوسته شدن پا ناشی از قارچ نیست. پزشک ممکن است کمی پوست را خراشیده و زیر میکروسکوپ به آن نگاه کند تا وضعیت دیگری را بررسی کند.

درمان پای ورزشکار

پزشک ممکن است در درمان زخم قارچی پا داروی ضد قارچی موضعی تجویز کند، در موارد شدید، داروهای خوراکی نیز تجویز میشوند. حتما پا را خشک و تمیز نگه دارید.

پیشگیری از پای ورزشکار

برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، در مکان های عمومی برای دوش گرفتن صندل دوش بپوشید، کفشی بپوشید که به پای شما هوا برسد و هر روز پاها را با آب و صابون بشویید. آنها را کاملا خشک کنید و از یک پودر پای با کیفیت استفاده کنید.
به گزارش کلینیک زخم فرسام انواع دیگر زخمهای قارچی نیز وجود دارد که با تجویز داروهای ضد قارچ موضعی و سیستمیک درمان میشوند.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *